Selecteer een pagina

Shareforce managementteam

Wouter Ofner

Wouter is sinds 2010 Legal Tech ondernemer. Hij ontwikkelt cloud applicaties (SaaS) die gericht zijn op het automatiseren van juridische werkprocessen, en dan met name die rondom het ontwikkelen, updaten en gebruik van modelcontracten. Als voormalig M&A advocaat bij NautaDutilh (Nederland en VS) en later Allen & Overy Amsterdam beschikt hij over diepgaande kennis van deze processen en de grote ineffici├źnties daarin. Zijn eerste startup heeft hij eind 2015 succesvol verkocht aan WoltersKluwer.

Mark Willemen

Mark is een solution architect en al bijna 20 jaar IT ondernemer. Mark heeft veel expertise op het gebied van SaaS oplossingen, o.a. voor het online (in de cloud) samenwerken aan en redigeren en publiceren van hoogwaardige documenten. Hij weet de mogelijkheden van IT naadloos aan te sluiten aan de behoeften van de branche.

Arjan Slobbe

Arjan is ruim 25 jaar een kennis gedreven ondernemer. Momenteel in de bedrijfsbegeleiding, valuation en ICT, voorheen in de accountancy. Hij heeft meerdere studies succesvol afgerond: accountancy (RA), business valuation (RV) en Data- & Business Analytics.