Select Page

Intelligent online ecosysteem voor zakelijke juridische modeldocumenten

Meer wetenVacatures

Shareforce: Unieke legal cloud services

Een intelligent online ecosysteem op het gebied van zakelijke juridische modeldocumenten, waar zowel advocaten- en notariskantoren als hun cliënten profijt van hebben. Ontwikkeld voor en door advocaten- en notariskantoren en bedrijven en overheden. Een transparant en collaboratief model met hoogwaardige – mogelijk marktstandaard – modelcontracten.

do not remove
Denk als farao Ramses II

Zo’n 3000 v.C. bepaalde farao Ramses II dat de standaard lengtemaat in zijn land de ‘el’ zou worden: de lengte van zijn eigen onderarm. Deze standaardisatie was nodig om piramides te kunnen bouwen met stenen uit alle windstreken.
Rond 1800 n.C. werd in Europa het metrieke stelsel ingevoerd en daarmee werden de bestaande meeteenheden in Europa (>800, met meer dan 250.000 verschillende definities!) vervangen door standaardeenheden (o.a. meter, kilogram). Dit om communicatie, samenwerking en handel te vergemakkelijken.
Tot op de dag van vandaag hanteren juristen min of meer dezelfde – maar toch verschillende teksten – voor hetzelfde onderwerp en moet het compromis iedere keer opnieuw worden uitgevonden. Met Shareforce verandert dat, eens en voor altijd.

Kenmerken Shareforce

Modulair systeem

Van het beheren van een altijd maar groeiende verzameling van juridische documenten, naar het beheren van een verzameling van contractclausules die limitatief is (voor alle onderwerpen bestaan er inmiddels clausules). Geen duplicatie van clausules voor hetzelfde onderwerp en dus een enorme efficiëntie- en kwaliteitsslag.

Dynamische intelligente modellen

Documenten worden online realtime samengesteld uit de meest recente versies van de relevante artikelen. Updates worden automatisch gedistribueerd naar alle relevante documenten en worden automatisch verwerkt.

Online access & collaboration

Profiteer van de kennis en ervaring van vakgenoten voor aanpassingen van artikelen en daarmee contracten. 24/7 online toegang tot zakelijke modelclausules en – contracten.

Turn-key Legal Tech

Direct toegang tot geavanceerde innovatie in het juridische domein. Geen ontwikkelkosten of -risico. U bent per slot van rekening advocaat, notaris of bedrijfsjurist, geen software ontwikkelaar.

Voordelen gebruik Shareforce

Download Shareforce presentatie

Bovenstaande voordelen zijn slechts een greep uit de vele mogelijkheden van Shareforce. Download onze presentatie met factsheet en laat u volledig informeren over de mogelijkheden voor uw organisatie.

Contact opnemen

In een persoonlijke demo laten we graag zien wat Shareforce voor uw organisatie kan betekenen. Wanneer u uw gegevens invult in het formulier nemen we graag contact op om de demo te plannen.